Türkiye’ye ilk olarak, Mayıs-Haziran-Temmuz ayları arasında Michelin Yıldızı’na sahip ünlü şefler Stefan Hartmann, Paul Van de Baunt ve Bruno Oger gelecek. Michelin yıldıza sahip dokuz şef, dokuz hafta boyunca Gloria misafirleri için hazırlayacakları çok özel menülerle, lezzeti kendi farklarıyla yeniden yorumlayacaklar.
Yeme-içme sanatının gelebileceği doruk noktası olan Michelin yıldızı kazanımı, sadece iyi yemek ve servisle değil; aynı zamanda mekan düzenlemesinden, şarap kavına, servis elemanlarının bilgilerinden, davranışına, pişirme koşullarından mutfak düzenine birçok kriter ve bunların sürekliliğiyle mümkün oluyor. Gloria Hotels & Resorts, dünyanın en tanınmış şeflerini misafirleri ile buluşturmak ve onları lezzetin doruklarına taşımak için tüm bu kriterleri yerine getirdi.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder