11 Temmuz 2013 Perşembe

ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ EFSANENIN SIRLARINI TÜRKİYE İLE BULUŞTURUYOR



ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ  EFSANENIN SIRLARINI TÜRKİYE İLE      BULUŞTURUYOR...


Farklı ve özgür düşünen, meraklı, araştırmacı, yaratıcı ve evrensel değerlerle donatılmış gençler yetiştirmeyi hedefleyen Özyeğin Üniversitesi (ÖzÜ) bünyesinde faaliyet gösteren Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu'na bağlı Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı, sizi Le Cordon Bleu'nun mutfak sırlarını keşfetmeye davet ediyor.
Özü tanıtım günleri kapsamında 13 Temmuz 2013, Cumartesi günü Çekmeköy Kampüsü’nde gerçekleştirilecek Gastro Show etkinliğinde, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Lisans Programı’nın eğitmen şeflerinden Master Chef Gilles Company Fransız mutfak tekniklerini, Master Chef Christophe Bidault ise Fransız pastacılığının inceliklerini sunacak. Katılımcılar arasından seçilecek üç kişi, 2013 Yaz Dönemi’nde, Le Cordon Bleu Pastacılık Kursu Gösterim Derslerine 3 gün süreyle izleyici olarak katılım ile ödüllendirilecek.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder